De mening van mijn moeder…

Na een emotionele periode kwam Esther met een verrassing voor mij:
Een fotosessie met een visagiste om mij in het zonnetje te zetten.
Wauw wat leuk! Ik ben niet alleen trotse moeder maar ook oprecht fan van de foto`s van Esther.
De voorpret begon al met kleding uitzoeken voor de shoot.

 

Je bent goed zoals je bent
De dag van de fotosessie betrapte ik mezelf erop dat ik toch een beetje zenuwachtig was.
Ik ben het helemaal met de visie van Esther eens, mijn motto is ook: je bent goed zoals je bent.
En dat gaat me goed af, maar mezelf op een foto zien, dat blijft toch wel een dingetje.
Mijzelf waarderen zoals ik ben, daar heb ik ook naar toe moeten groeien. Esther vroeg wat ik graag van mezelf wil laten zien.
Pfoe moeilijk, daar moest ik even over nadenken.

Wat wil ik uitstralen?
Ik krijg vaak te horen dat mijn uitstraling zacht is, nou dat is lief, maar zelf heb ik juist veel bewondering  voor vrouwen met een krachtige uitstraling. Zoals Willeke van Ammelrooy (Nederlandse actrice) of het stoere uiterlijk van de kunstenares  Gerti Bierenbroodspot, Meryl Streep vind ik ook een mooie verschijning. Mijn krachtige kant wilde ik dan ook terug zien in de foto’s.

 

 

 

 

 

 

Imperfecties zijn mooi!
Ik maak kunst en bekijk mensen vaak met andere ogen, zo houd ik niet zo van symmetrische gezichten, maar juist net de rimpels – vooral lachrimpels -, een grote neus of mond, noem maar op. Dat soort gezichten vind ik interessant en aantrekkelijk. Gezichten die hun sporen hebben verdiend.
De commercie speelt juist heel erg in op jong blijven. Ergens raar, iedereen wilt oud worden maar niet zijn. Ik verf mijn haren sinds een tijd niet meer, ik ben nu blij met mijn grijze lokken.

 

Wat je uitstraalt trek je aan

Je kan er tegenwoordig veel over lezen, maar het is echt een feit: mensen die blij zijn met zichzelf, ongeacht hoe je eruit ziet, zijn mooie mensen. En blij zijn met jezelf werkt ook aanstekelijk in je omgeving is mijn ervaring.

De fotosessie  was een  leuke ervaring en erg relaxed. In het begin volgde ik de aanwijzingen van Esther op, maar op een gegeven moment ging het mij natuurlijk af om te poseren.
Ik ben erg blij met de portretten en heb gelijk een rode lippenstift aangeschaft, nooit verwacht dat mij dat zou staan!

 

Bedankt Esther voor dit mooie cadeau, ik heb er veel plezier aan beleefd en kan het altijd herbeleven.

 

 Haar en make-up door: Kirsten @ Ambitious Hair & Makeup

 

 

 

 

 

Meer leesvoer