luxe Portret

Een verwen moment

Wanneer had jij voor het laatst een moment voor jezelf? Echt alleen voor jou of met een dierbare. Zoals een zus, vriendin of moeder?

Boek het Luxe Portret voor een onvergetelijke ervaring waarbij je compleet in de watten wordt gelegd inclusief professionele visagie en haarstyling. Je houdt er gegarandeerd schitterende foto’s en mooie herinneringen aan over.

Els-Kuijpers-007-5-klein

"You are a limited edition."

Hoe zou het zijn als je...

 • Met plezier voor de camera staat
 • Een rust moment voor jezelf hebt
 • een onvergetelijke ervaring voor jezelf of samen met een dierbare hebt
 • Het mooie aan jezelf ziet

luxe Portret

Waarom het
luxe portret?

Hoe vaak komt het voor dat je aan jezelf denkt? Een ander staat altijd op nummer 1. De kinderen, mantelzorg, werk noem maar op.

Wanneer heb je voor het laatst iets gedaan voor jou, simpelweg omdat jij ook een belangrijke prioriteit bent in je leven. Mag ik zeggen: eigenlijk hoor je prioriteit nummer 1 te zijn.

Het Luxe Portret is een heerlijk moment voor jezelf om weer in contact te komen met de vrouw die je bent. Hier hoef je geen specifieke reden voor te hebben, gewoon omdat het kan. Het kan ook zijn dat je een mooie leeftijd of mijlpaal te vieren hebt, of dat je herinneringen wilt maken samen met je zus/vriendin/moeder/dochter. Of misschien wil je je partner verrassen met spectaculaire foto’s van jou?

Ongeacht de reden: Geniet van het gefrummel aan je haar en de kwasten in je gezicht door de visagiste. De aandacht die je van mij krijgt om je op je allermooist te fotograferen. 

En zie jezelf zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan.

Els Kuijpers 023 3 Traits Studio fini

Werkwijze

Shoot ontwerp

Wanneer je de knoop hebt doorgehakt na ons kennismakingsgesprek nemen we nogmaals contact op, ditmaal om jouw droom shoot te ontwerpen. Je kunt al je wensen met mij delen en ik denk met je mee om dit te realiseren. Ik weet nu precies hoe jij op de foto wilt komen en van hieruit kan ik je adviseren over bijpassende kleding en accessoires.

Voorbereiding

Tijdens jouw shoot ontwerp heb je kledingadvies ontvangen, je weet welke setjes & accessoires je kunt klaarleggen voor de fotoshoot en wat je eventueel nog extra aan zal schaffen. Je ontvangt via de mail een aantal algemene voorbereidingstips en een checklist zodat je helemaal klaar bent voor jouw shoot.

Verder hoef jij niks te doen! Heb je vragen of wil je mijn mening weten over de kleding setjes dan ben ik te bereiken via mail en whatsapp.

Photoshoot

Tijdens de fotoshoot is er een professionele visagiste aanwezig die jouw haar en make up doet. Ze luistert naar al jouw wensen en zal je tips geven voor wat perfect bij jouw haartype, huidskleur en gezichtsvorm past. Ik bekijk intussen alle kledingsetjes en hang ze op volgorde van alle settings waarin we gaan fotograferen. Geen zorgen over het poseren, ik zal ervoor zorgen dat je binnen no time op je gemak bent voor de camera. Het wordt een gezellige ochtend waar je vooral veel plezier zult beleven.

Onthulling

Een week na de fotoshoot spreken we nogmaals af. Je ziet jouw foto's voor het eerst, spannend! Je selecteert jouw favoriete foto's en kunt extra foto's digitaal afnemen of mooi ingelijst voor aan de muur. Je bent helemaal vrij om af te nemen wat je wilt.

Luxe Portret

647 incl. btw
 • Kennismakingsgesprek
 • 2 uur fotoshoot in de studio
 • Professionele visagie en haarstyling
 • Lichte hapjes en drinken
 • Kledingadvies
 • 2 kledingwissels
 • Voorbereidingstips & checklist
 • Al mijn aandacht en cheerleading skills
 • Onthullingsessie
 • 4 foto's digitaal
Tot 2 pers.

Wil je met meer mensen op de foto of heb je andere wensen? Neem contact met mij op voor een prijs op maat.

Wat klanten zeggen