Mijn waarom

Vanaf jongs af aan was ik heel verlegen en onzeker. Altijd op zoek naar bevestiging van buitenaf dat ik goed genoeg was. Mijn gedachten over mezelf waren heel negatief, daar was ik niet van bewust, ook niet van wat voor impact het op mij had. De gedachten waren normaal geworden, ik wist niet beter.

Tegelijkertijd ontwikkelde ik een liefde voor fotografie. Er ontstond eindelijk het gevoel dat ik ergens goed in was, dat ik iets deed wat totaal vanuit mij kwam en van mij is. Ik kon en kan hier zoveel energie en creativiteit in kwijt!

Mijn fotografie bleef zich ontwikkelen en ik maakte het mijn missie om mijzelf ook op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Want de foto’s kunnen nog zo goed zijn, als ik mijzelf ervan weerhoud om te groeien dan zullen mijn kwaliteiten nooit op de juiste plek terecht komen.

De laatste paar jaar zit ik beter in mijn vel dan ooit te voren door zowel mentaal als fysiek goed voor mezelf te zorgen. Ik begrijp mijn gedachten beter en heb handvatten gekregen hoe ik ze omzet naar iets positiefs wanneer nodig. 


Zelfportretten maak ik nog steeds. Door de jaren heen hebben deze foto’s mij erg geholpen om op een andere manier naar mezelf te leren kijken. Ik ben trots op waar ik nu sta. 


Dit is wat ik andere mensen ook wil geven. Mijn gevoel is nu sterker dan ooit dat ik anderen iets van absolute waarde te bieden heb. Met die gedachte ben ik Traits Studio gestart. Wat iemands verhaal ook is, ik luister er met alle liefde naar. Zodat ik dat verhaal om kan zetten naar portretten. Eerlijke portretten waar je met liefde en trots naar kunt kijken, in plaats van ieder punt te benoemen dat je niks vindt aan jezelf. Gun jezelf deze ervaring.

Iedere reden waarom je niet op de foto wilt gaan, is de reden waarom je het juíst zou moeten doen. Overkom gedachten die niet waar zijn en leer door middel van portretten op een liefdevolle manier naar jezelf te kijken. Je bent goed zoals je nú bent.

Meer leesvoer