Hoi, ik ben Esther!

De portretfotograaf achter Traits Studio. Ik woon in Brabant samen met mijn vriend Bas en teckel Pippa.

Rond mijn 14e ben ik begonnen met fotograferen.
Ik experimenteerde met het zelfportret en creëerde werelden en verhalen vanuit mijn ouderlijk huis. Zo begon mijn liefde voor het portret en voor photoshop, omdat het mij liet zien dat je jouw ideeën om kunt zetten tot beelden en er geen grenzen aan deze creativiteit zitten.

Ik heb gestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in de richting van mode- en reclamefotografie. Hier ben ik in 2013 afgestudeerd met een educatief programma voor het voortgezet onderwijs om leerlingen zelf kritisch te leren kijken naar portretten in de media.

This is custom heading element

Met Traits Studio geef ik vrouwen een fotografie ervaring waardoor ze met een liefdevolle blik naar zichzelf gaan kijken.

Lange tijd had ik last van faalangst en een laag zelfbeeld. Door de jaren heen heb ik mijzelf ontwikkeld tot een evenwichtiger persoon. Ik werk bewust aan het verkrijgen een positieve mindset. Tegenwoordig ben ik veel zelfverzekerder, bewust van negatieve overtuigingen over mezelf en hoe ik deze overschrijf met positieve gedachten.

Portretfotografie heeft hier ook aan bijgedragen. Het proces naar een foto toe is van groot belang: je kiest bewust voor jezelf door op de foto te gaan, je denkt na over wie je bent en hoe je over wilt komen op de foto. Er wordt naar je geluisterd, je wordt gezien en oprecht vastgelegd.

Het is mooi om te zien dat door positieve gedachten en een liefdevolle blik je anders naar foto’s van jezelf gaat kijken. Je waardeert het plezier dat je op dat moment beleefde, hoe zelfverzekerd of mooi jij je voelde (en sindsdien voelt) in plaats van dat je kijkt naar imperfecties van je lichaam.

Dit is wat ik iedere klant van Traits Studio wil laten ervaren. En de reden waarom ik mij momenteel opleid tot mental coach. Ik wil je de best mogelijke ervaring geven zodat ook jij negatieve overtuigingen gaat overschrijven met positieve!

Heb je vragen voor mij?

Stuur me gerust een bericht en ik zal het zo snel mogelijk beantwoorden!

Total: