Hi, ik ben Esther

De portretfotograaf achter Traits Studio. Ik ben een 30 jarige Brabantse en woon samen met mijn vriend Bas en allerliefste teckel Pippa in Geertruidenberg.

Lange tijd had ik last van faalangst en een laag zelfbeeld. Door de jaren heen heb ik mijzelf ontwikkeld tot een evenwichtiger persoon. Ik werk bewust aan het verkrijgen een positieve mindset.

Tegenwoordig ben ik veel zelfverzekerder. Portretfotografie heeft hier onder andere aan bijgedragen. Het proces naar een foto toe is van groot belang: je kiest bewust voor jezelf door op de foto te gaan, je denkt na over wie je bent en hoe je over wilt komen op de foto. Er wordt naar je geluisterd, je wordt gezien en oprecht vastgelegd.

Het is mooi om te zien dat door positieve gedachten en een liefdevolle blik je anders naar foto’s van jezelf gaat kijken. Je waardeert het plezier dat je op dat moment beleefde, hoe zelfverzekerd of mooi jij je voelde (en sindsdien voelt) in plaats van dat je kijkt naar imperfecties van je lichaam.

Dit is wat ik iedere klant van Traits Studio laat ervaren. En de reden waarom ik mij naast fotograaf ook heb opgeleid tot mental coach. Ik geef je de best mogelijke ervaring, zodat ook jij op een andere manier naar jezelf gaat kijken & je leeft vanuit zelfvertrouwen!