Even uit je hoofd tijdens de Playdates.

Als er iets is dat we meer mogen doen als ondernemer en als volwassen mens in het algemeen, dan is dat: spelen.

Experimenteren, proberen, spelen, creëren. Zonder dat je vooraf precies weet wat de uitkomst zal zijn.

Minder bezig zijn met alle ruis dat door de jaren heen op de lijn is gekomen en als een kind verwondert kijken naar de wereld. Zie welke mogelijkheden zich daardoor voor je ogen ontvouwen. Verbaas jezelf!

Dat is precies de insteek van de Playdates. Spelen met fotografie in een specifiek thema of setting, waarbij je jezelf fotografeert en je creativiteit wordt uitgedaagd.

Kennis van fotografie is niet nodig en de camera van je smartphone is prima te gebruiken.

Selfies but better.

Voor de vrouwelijke ondernemer die:

 

  • geïnteresseerd is in het maken van zelfportretten.
  • AAN zichzelf en haar bedrijf wilt werken in plaats van IN.
  • Een middag uit haar hoofd wilt gaan en te creëren.
  • Andere inspirerende ondernemers wilt ontmoeten.
  • Haar creativiteit aan wilt wakkeren & klaar is voor een dosis inspiratie.
  • (meer) Plezier en speelsheid in haar onderneming en leven wilt ervaren.
  • Unieke content wilt schieten voor haar socials. Denk aan foto’s, video’s en boomerangs.

Hoe het werkt:

Tijdens een Playdate is mijn studio in thema aangekleed, verdeeld in verschillende hoekjes waar jij je foto’s, reels en boomerangs kunt maken.

Je maakt dus foto’s van jezelf, uiteraard met hulp van mij en de andere 5 deelnemers die aanwezig zijn.

De Playdate thema’s staan hieronder vermeldt. In de agenda zie je wanneer welk thema aan bod is & kun je direct je ticket online bestellen.

Er zit 1 professionele foto door mij gemaakt inbegrepen in je ticket, naderhand ontvang je een kleine galerie met foto’s waaruit je kunt kiezen. Je hebt de optie om bij te bestellen voor € 35 per foto.

Playdate Thema's

Thema

Candy Shop

Hou je van felle kleuren? 
Dan voel jij je tijdens deze Playdate als een kind in een snoepwinkel.
Happy fun vibes at the studio, waar we helemaal los gaan met deze felle kleuren en bijpassende props.

€ 50 ex. btw

Thema

Natural Beauty

Een moment om een eerlijke blik op jezelf te werpen en jezelf in al je kracht en kwetsbaarheid te omarmen.
Rauwe, pure, zwart wit selfies.

€ 50 ex. btw

Thema

Head in the Clouds

Zie je het al voor je? Witte, flowy stoffen om je heen gedrapeerd als een Griekse Godin. Of lig ineen wolkendek aan tulle waar je in verdwijnt.
Speel met mooie stoffen en zie je eigen zachte, vrouwelijke kant naar voren komen.

€ 50 ex. btw

Reviews

Foto’s en ervaringen van vrouwen die jou voor gingen.

Linde
LindePlaydate & Cheers
Lees verder
De playdate bij Esther was een feestje! Samen met andere ondernemers in verschillende fotohoekjes in de studio foto’s maken en er werd ook een professioneel portret van me gemaakt door Esther. Het leuke aan de verschillende fotohoekjes & props is dat het je uitnodigt creatief te zijn en te spelen. En Esther creëerde een fijne setting om te verbinden met andere vrouwelijke ondernemers. Het was een super gezellige middag en heel blij met het resultaat van de foto’s!
Elsemieke
ElsemiekePlaydate & Cheers
Lees verder
Wat was het gaaf! Bij aankomst viel meteen de feestelijke aankleding op. En een prachtig gedekte tafel met lekkers en een goodiebag. Met een mooie groep met vrouwen, die echt het beste in elkaar naar boven haalden tijdens het foto's maken! Voor mij best 'out of my comfort zone', maar met de aanmoedigingen en tips van Esther en de andere deelneemsters was ik hier snel doorheen. Esther geeft je echt het gevoel dat je er mag zijn! Ik vond het een super mooie middag en ik ging met een goed gevoel en leuke foto's (wat geeneens mijn doel was, dit was echt het genieten van het proces) naar huis. Een prachtige ervaring. Ik ga zeker nog een keer meedoen!
Frouke
FroukePlaydate & Cheers | Head in the Clouds
Lees verder
De playdate is voor mij precies wat de naam al zegt: spelen op afspraak! Voor mij en mijn volle agenda heel fijn, want zo maak ik bewust ruimte voor creatief bezig zijn. Of je het nu inzet voor je professionele content of gewoon lekker voor de eigen verzameling… je kan niet anders dan tijdens playdate helemaal meegaan in Esther’s enthousiasme en de fijne set up die zij klaarzet! Ik wil niet teveel verklappen, maar het is zó veel meer dan een paar grappige plaatjes maken. Je gaat echt voor jezelf, met jezelf aan de slag om gave foto’s te maken. Misschien komen we elkaar wel eens tegen tijdens een playdate, want ik kom zeker weer terug!

Dus, wanneer kom je spelen?

Esther bijna 30-017 kl

Het gezicht achter TRST

Conceptual Branding & Empowerment fotograaf

Hoi, ik ben Esther! Ik fotografeer ondernemende vrouwen en motiveer ze om zelfverzekerd zichtbaar te zijn op een wijze die bij hen past. Ik geloof er 100% in dat wanneer jij je volgens je eigen krachten en kernwaarden zichtbaar maakt, je die energie uitdraagt via beeld en zo de juiste klanten aantrekt die hierop aanhaken.

Als conceptual branding & empowerment fotograaf die vele vrouwen voor de camera heeft gehad en met een Mental Coach diploma in the pocket weet ik uitstekend in jou het vuurtje aan te wakkeren, zodat je geïnspireerd en gemotiveerd de volgende stap zet in jouw online zichtbaarheid en personal branding.