Klantervaringen

Petronie

“Onzekerheid komt en gaat.. ik mocht een puur portret van mezelf laten maken. Toen ik de eerdere foto’s hiervan zag, zag ik zulke mooie vrouwen voorbij komen. Vooral de zogenaamde “imperfecties” vind ik zo mooi maar waarom daar zelf dan zo onzeker over zijn? Ik heb de gelegenheid gehad om mezelf juist op deze pure manier door een zeer kundige, begripvolle en fijne fotografe vast te laten leggen. De volledige reis eromheen alleen al is absoluut de moeite waard!”

Majlis

“Als ik naar de foto’s kijk ben eigenlijk wel heel trots op mezelf en heel blij dat ik de stap heb genomen om mee te doen aan de pilot. Stiekem best een grote stap hoor, want zonder make-up, styling, retouchering etc en shoot doen was best spannend. Maar, ik kan het alle vrouwen aanraden! Want ondanks dat het confronterend en spannend is om te doen, krijg je er wel enorm veel voor terug (naast mooie foto’s dan). Je leert naar jezelf te kijken op een andere manier, niet alles uit te vergroten wat je ziet en dat je mooi bent zoals je bent. Vind een ander dat niet? Dan heeft ie pech, deal with it!”

Els

“De dag van de fotosessie betrapte ik mezelf erop dat ik toch een beetje zenuwachtig was. Ik ben het helemaal met de visie van Esther eens, mijn motto is ook: je bent goed zoals je bent. En dat gaat me goed af, maar mezelf op een foto zien, dat blijft toch wel een dingetje. Mijzelf waarderen zoals ik ben, daar heb ik ook naar toe moeten groeien. Esther vroeg wat ik graag van mezelf wil laten zien. Pfoe moeilijk, daar moest ik even over nadenken. Ik krijg vaak te horen dat mijn uitstraling zacht is, nou dat is lief, maar zelf heb ik juist veel bewondering voor vrouwen met een krachtige uitstraling. Zoals Willeke van Ammelrooy (Nederlandse actrice) of het stoere uiterlijk van de kunstenares Gerti Bierenbroodspot, Meryl Streep vind ik ook een mooie verschijning. Mijn krachtige kant wilde ik dan ook terug zien in de foto’s. De fotosessie was een leuke ervaring en erg relaxed. In het begin volgde ik de aanwijzingen van Esther op, maar op een gegeven moment ging het mij natuurlijk af om te poseren. Ik ben erg blij met de portretten en heb gelijk een rode lippenstift aangeschaft, nooit verwacht dat mij dat zou staan! Bedankt Esther voor deze mooie sessie, ik heb er veel plezier aan beleefd en kan het altijd herbeleven.”

Mariska

“Ik had nog nooit een een-op-een fotoshoot gehad en ik was in de betreffende periode erg ziek. Desondanks zorgde Esther er voor dat ik tijdens de shoot op mijn gemak was en straalde op de foto’s. Het resultaat: foto’s waar ik trots op ben! Traits studio neemt echt de tijd voor je: wie ben je, wat wil je uitstralen en vooral voel je je op jouw gemak?! Wil je dan ook iemand verassen die door een moeilijke tijd gaat en/of iemand verwennen, dan is een fotoshoot bij Traits studio een aanrader! Een leuke en inspirerende ervaring met prachtige blijvende herinneringen!”

Kirsten

“Ik ben Kirsten, werkzaam als freelance visagiste en haarstyliste. Ik werk af en toe samen met Esther, dan plannen we een shoot en maak ik de klant op en het haar mooi! Super samenwerking! Nu mocht ik een tijdje geleden ook een keer voor de camera staan. Spannend wel maar heel erg leuk! Ik wilde graag mooie professionele foto’s voor mijn website en social media, en dat is zeker gelukt!! Esther liet mij op mijn gemak voelen en niets was te gek, zo zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Ik zou iedere (jonge) vrouw dit aanraden om af en toe in je leven te doen. Zo heb je hele mooie foto’s van jezelf en bij Esther krijg je er een mooie ervaring bij.”

Jouw portretfoto gaat je meer zelfvertrouwen geven.

Sharena

“Ik kan Traits Studio aanraden. Ik wist namelijk niet wat ik kon verwachten aangezien ik niet heel bekend ben in het photoshoot wereldje. Ondanks dat ik het allemaal nogal spannend vond zorgde ze voor een hele fijne omgeving waardoor mijn zenuwen totaal weg waren. Ze werkt op een goede manier en zorgt voor veel afwisseling. Niet lang daarna kon ik mijn foto’s al in ontvangst nemen waar ik ontzettend blij mee ben! Hierbij zou ik je nogmaals willen bedanken!”

Nikee

“Wat een eer om deel te mogen nemen aan de ‘Puur Portret’ van Esther. Een ontzettend fijne aanvulling op mijn persoonlijke ontwikkelingsproces. Voordat we begonnen heeft Esther precies de goede vragen op de juiste manier gesteld om mij naar mijn kern te laten kijken. Ik vond dit ontzettend knap van haar. Ik heb mij de gehele tijd, ook tijdens mijn meest kwetsbare momenten, ontzettend op mijn gemak gevoeld bij haar. Dit resulteerde in zelf acceptatie, zelf inzicht en tijdens de shoot voor een fijne, ontspannen energie. Een energie van vertrouwen, van plezier en vooral veel lachen. Tijdens deze shoot besefte ik mij hoe belangrijk dat voor mij is, om veel te kunnen en mogen lachen. De oprechte plezier zie je denk ik ook terug op de foto’s. Esther’s enthousiasme en fijne energie zorgden ervoor dat ik zelfs mijn ‘mindere’ kanten als positieve aspecten heb kunnen zien en ik mij krachtiger voel. Ik ben ontzettend trots en blij dat ik heb mogen deelnemen aan deze sessie, en zou het een ieder aanbevelen die op een liefdevolle en open manier naar zichzelf wil (leren) kijken.”

Dominique

“Ik ben Dominique, ben 41 jaar en moeder van 3 lieve kinderen. Toen ik een datum had geplant met Esther voor de fotoshoot was ik best wel zenuwachtig. Ik zat niet lekker in mijn vel en zat tegen een burn-out aan. Hoe kon ik in Gods naam een mooie fotoshoot doen en me zo ellendig voelen en dan mooie foto’s krijgen was mijn gedachten. Esther stelde me op mijn gemak, niet wetende hoe ik me voelde maar zag duidelijk dat ik zenuwachtig was. Ontspannen was de boodschap wat voor mij op dat moment heel moeilijk was. Maar Esther is daar een kei in, ze stelt je gerust, kletst met je en brengt er humor in. Op een bepaald moment had ik eigenlijk niet eens meer door dat ik gefotografeerd werd. De foto’s zijn prachtig geworden, was echt verbaast dat ik er zo mooi uit kon zien. Het heeft me geleerd dat het oké is om niet lekker in je vel te zitten en toch jezelf te laten zien, een stuk zelfvertrouwen heeft het me gegeven. Esther is erg goed in wat ze doet, ziet veel en haalt het beste in je naar boven tijdens de fotoshoot, echt een aanrader voor iedereen. Dankjewel Esther dat je met deze ervaring hebt gegeven.”

Tessa

Ik had vooraf niet echt een verwachting van de sessie. Na een prettige kennismaking met Esther vooraf liet ik de dag zelf op me af komen. Bij Esther heb ik vooraf aangegeven dat ik heel graag een foto zou willen waarop ik een glimlach laat zien. Ik lach namelijk altijd met mijn mond dicht op foto’s omdat ik dat mooier vind. Daarnaast word ik regelmatig jonger geschat dan ik daadwerkelijk ben. Dus wilde ik ook graag een mooi volwassen beeld van mezelf. Samen hebben we ook voorbeeld foto’s uitgezocht ter inspiratie voor mijn shoot. Tijdens de dag werd ik opgemaakt door Kirsten. Aangezien ik zelf nooit meer dan mascara en een oogpotloodje gebruik, was het erg leuk om eens professioneel opgemaakt te worden. Uiteraard wel even wennen toen ik in de spiegel keek, maar heel blij hoe er gekeken werd naar wie ik ben en wat bij mij past. De shoot zelf was een leuke ervaring en vooral heel relaxt. In het begin even gekkig met een camera op je neus, maar Esther hielp me met de juiste poses en gaf telkens tips en nam de tijd om tot het perfecte plaatje te komen. De foto’s zijn erg tof geworden. Heel veel verschillende en dus erg lastig om te kiezen wat de mooiste is;)! Vooral de foto waarop ik glimlach vind ik echt bijzonder om te zien. Ik zou Traits Studio en vooral Esther aan iedereen aanbevelen omdat je echt als jezelf en met jouw wensen in beeld wordt gebracht.

Liejan

“…En als ik de foto’s bekijk heb je echt kleine meesterwerken verricht.
Dat was ik op dat moment…. en ook al was dat voor mij confronterend toen.
Jij kan als geen ander kan, de “naakte” waarheid blootleggen.
De foto’s zijn mij ook heel dierbaar, maar ook die dag met jou..
Jij hebt mijn positieve instelling weer naar boven gehaald…
Als ik de foto zie met mijn intense schaterlach .
Mijn website komt er binnenkort en zeker met jou foto’s.”

Ook jouw blik op jezelf veranderen?

Boek jouw fotosessie
Vul onderstaand contactformulier in of bel mij direct: 06-27139843

Zelfportret klein004

Kies een service:

Total: