Resultaten van de winactie

 

 

“Ik ben blij hoe er werd gekeken naar wie ik ben, je wordt echt als jezelf in beeld gebracht.”

 

 

Nieuwe website, nieuwe winactie!
Mijn website heeft een grote verbouwing ondergaan een paar kleine maanden geleden. Eigenlijk heb ik het vanaf 0 weer volledig opgebouwd, omdat ik mijn bedrijf onder de loep had genomen en de services en producten had aangescherpt. Hier hoort ook een nieuwe website bij vond ik. Daar zat behoorlijk wat werk in en om te vieren dat het na het lange zwoegen ein-de-lijk online ging besloot ik een winactie te houden. De winnares kon zich online inschrijven om de complete luxe service ‘You are a work of ART’ te winnen ter waarde van € 495. Dit was inclusief makeover en 1 20x30cm Wall Art. Tessa was de gelukkige winnares en vandaag deelt zij met jou hoe zij de portretsessie heeft ervaren.

Wie is Tessa?
Ik ben Tessa, 28 jaar en verantwoordelijk voor de marketing van het sappenmerk Appelsientje. Via een oud studiegenoot (de vriend van Esther:)) zag ik de actie voorbij komen. Aangezien ik niet vaak foto’s maak, en dus al helemaal niet van mezelf, leek het me leuk om een shoot te winnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat waren jou verwachtingen van de portretsessie?
Ik had vooraf niet echt een verwachting van de sessie. Na een prettige kennismaking met Esther vooraf liet ik de dag zelf op me af komen. Bij Esther heb ik vooraf aangegeven dat ik heel graag een foto zou willen waarop ik een glimlach laat zien. Ik lach namelijk altijd met mijn mond dicht op foto’s omdat ik dat mooier vind. Daarnaast word ik regelmatig jonger geschat dan ik daadwerkelijk ben. Dus wilde ik ook graag e

en mooi volwassen beeld van mezelf. Samen hebben

 we ook voorbeeld foto’s uitgezocht ter inspiratie voor mijn shoot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe heb je de portretsessie ervaren?
Tijdens de dag werd ik opgemaakt door Kirsten. Aangezien ik zelf nooit meer dan mascara en een oogpotloodje gebruik, was het erg leuk om eens professioneel opgemaakt te worden. Uiteraard wel even wennen toen ik in de spiegel keek,  maar heel blij hoe er gekeken werd naar wie ik ben en wat bij mij past. De shoot zelf was leuke ervaring en vooral heel relaxt. In het begin even gekkig met een camera op je neus, maar Esther hielp me met de juiste poses en gaf telkens tips om en nam de tijd om tot het perfecte plaatje te komen.  De foto’s zijn erg tof geworden. Heel veel verschillende en dus erg lastig om te kiezen wat de mooiste is;)! Vooral de foto waarop ik glimlach vind ik echt bijzonder om te zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zou jij Traits Studio aanbevelen aan anderen en zo ja, waarom?
Ik zou Traits Studio en vooral Esther aan iedereen aanbevelen omdat je echt als jezelf en met jouw wensen in beeld wordt gebracht.

Tessa, heel erg bedankt voor de positieve woorden! Ik ben blij dat je de foto’s zo mooi vindt en ik vond het hartstikke tof om jouw wensen om te kunnen zetten naar prachtige beelden!

 

 Haar en make-up door: Kirsten @ Ambitious Hair & Makeup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer leesvoer