You are a work of ART
LUXE PORTRET

Een verwenmoment.

Traits Studio is er voor iedere vrouw (en man) om haar de mooiste portretten van zichzelf te geven. Er is volledige aandacht voor jou alleen!

Vind je het spannend om op de foto te gaan?

Maak je geen zorgen, wij zorgen ervoor dat jij je binnen no-time op je gemak voelt en het uiteindelijk zelfs leuk vindt voor de camera.

Ik leer je graag beter kennen zodat mijn professionele team en ik jou de ware ‘jij’ kunnen laten zien. De vrouwen die je ziet op mijn foto’s zijn geen modellen, het zijn gewone vrouwen zoals jij en ik. Ieder met haar eigen zorgen en onzekerheden, hierdoor vergeten we af en toe wie we écht zijn.

Schoonheid en zelfvertrouwen gaan hand in hand.
Wanneer jij je goed voelt van binnen, voel jij je mooi van buiten, en vice versa. Het lukt soms niet om dit zelf in te zien, daarom haal ik het voor jou naar voren.

Geloof me, na een portretsessie bij Traits Studio zul je met een gezonde dosis zelfvertrouwen naar huis gaan dat je voor niemand hoeft te verbergen.

Jij mag gezien worden en verdient het om jezelf te zien zoals je nog niet eerder hebt gedaan!

Ik hoop je gauw te ontmoeten, zodat ik jou deze onvergetelijke ervaring kan geven. Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina
vragen of ideeën? Bel of mail me voor een persoonlijk gesprek, ik zal naar je wensen luisteren en al je vragen beantwoorden.

LUXE PORTRET FOTOSESSIE

Werkwijze

 • /01
  KENNISMAKING
 • /02
  PLANNING
 • /03
  VOORBEREIDING
 • /04
  FOTOSESSIE
 • /05
  ONTHULLINGSESSIE

Je hebt interesse getoond in een fotosessie bij Traits Studio, via mail of de telefoon. Mogelijk heb je vragen, die beantwoord ik uiteraard graag voor je.

Wanneer je eenmaal de knoop hebt doorgehakt planning we een kennismaking in. Het liefst doe ik dit in persoon en anders via een videocall. Voor beide is het fijn om een gezicht bij de naam te hebben!

Tijdens deze kennismaking kom ik graag zoveel mogelijk te weten over jou; wie ben je, wat doe je, waarom wil je deze fotosessie doen, wat voor foto's vind jij mooi, hoe wil je zelf overkomen op de foto, waar ga je de foto's voor gebruiken? Dat soort vragen!

Yes je hebt besloten om jouw fotosessie te boeken bij Traits Studio!

Tijdens ons kennismakingsgesprek hebben we besproken wat voor beelden jij wenst. Ik ga hiermee aan de slag en maak een moodboard. Zo bepalen we de sfeer die we willen vangen tijdens de fotosessie en krijgt de visagiste ook een impressie van hoe ze haar magie kan laten werken.

Niet alleen ik ga aan de slag. Ik geef jou tips over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de fotosessie.

Denk bijvoorbeeld aan wat voor kleding en bijpassende lingerie je moet meenemen, en of je hier complete setjes van kunt maken. Wat voor schoenen je in kunt pakken (als die al op de foto komen) en vergeet ook de accessoires niet! Oh en vergeet de persoonlijke verzorging niet. Moet je nog naar de kapper, een gezichtsbehandeling laten doen, manicure nemen?

Geen stress, ik heb het allemaal voor je opgeschreven en uitgewerkt in een checklist.

De dag is aangebroken... de dag van jouw Luxe Portret! Neem al je spullen mee zoals je hebt voorbereidt.

Eenmaal bij mij aangekomen ontvang je een lekkere kop thee of koffie. We nemen de kleding door die je hebt meegenomen en daarna laat je je rustig zakken in de stoel bij Kirsten, de visagiste. En... ontspan 🙂

Kirsten is een professionele vrouw met een passie voor haar vak, en voelt goed aan wat bij jou past. Ze luistert uiteraard naar jouw wensen en heeft ook het moodboard gezien. Ze is er helemaal klaar voor om haar magie te laten werken.

Daarna is het tijd om voor mijn camera te gaan staan. In het begin meestal nog wat onwennig, maar ik zal er voor zorgen dat jij je snel op je gemak voelt. Ik begeleid je in het poseren en we wisselen tot 3 keer van outfit en daarbij ook de setting (achtergrond en licht).

Tussen alle toffe dingen door kun je genieten van lichte hapjes en drinken. Eenmaal klaar met het fotograferen gaan we nog even rustig zitten, pakken nog een kop thee en bespreken na hoe je het vond.

Na 2 weken kun je de portretten komen bekijken, er wordt een selectie van zeker 15 foto's aan je gepresenteerd.

Je bent vrij om af te nemen wat je wilt, sommige mensen besteden € 300 en een ander € 2000. Dat is geheel aan jou.

Wanneer je een zilver of goud pakket hebt gekozen bij het boeken van jouw fotosessie, ontvang je respectievelijk 10 of 15 foto's. Deze komen in een prachtige, handgemaakte bewaarbox uit Italïe. Inclusief USB waar de bijbehorende digitale bestanden van hoge kwaliteit op staan.

Je kunt ook Muurkunst bestellen, waarbij ik al het werk van inlijsten voor je uit handen neem. Ik heb een schitterende selectie aan houten lijst die ik graag aan je laat zien.

Zie ook de pagina 'producten en prijzen' voor alle informatie.

— LOCATIE
De fotosessie vindt plaats in Geertruidenberg, Noord Brabant (omgeving Breda). Voor een fotosessie op locatie kan er op verzoek over de mogelijkheden worden gesproken.
— DUUR
Inclusief het fotograferen en de haarstyling/visagie neemt het zo'n 3 uur in beslag. Plus nog een afspraak voor de onthullingsessie op een later moment.
— PRIJS
De prijs voor een Luxe Portret fotosessie is € 347. Voor meer informatie over wat er inclusief deze prijs is en om pakketten te bekijken, bekijk de Producten & Prijzen pagina.
Ik heb gelijk een rode lippenstift aangeschaft, nooit verwacht dat mij dat zou staan!
"De fotosessie was een leuke ervaring en erg relaxed. In het begin volgde ik de aanwijzingen van Esther op, maar op een gegeven moment ging het mij natuurlijk af om te poseren. Ik ben erg blij met de portretten en heb gelijk een rode lippenstift aangeschaft, nooit verwacht dat mij dat zou staan! Bedankt voor deze mooie sessie, ik heb er veel plezier aan beleefd en kan het altijd herbeleven." - Els
Total: