Change the way you look at things, and the things you look at change
PUUR PORTRET

Een liefdevolle blik op jezelf.

Geen make up, haarstyling en retouchering. Leer jezelf echt te accepteren en waarderen zoals je bent. Flaws and all.

Als je moeite hebt om je eigen schoonheid in te zien gaan we daar nu verandering in brengen. Deze fotosessie draait om jou, niks om je achter te verschuilen. Laat jezelf écht zien.

Je bent welkom in mijn thuis studio voor een fotosessie dat draait om zelfacceptatie en het doorbreken van ongegronde, negatieve overtuigingen.

Door middel van een open gesprek en portretfoto’s gaan we negatieve overtuigingen over jezelf om zetten naar positieve gedachten.

Het is een omslag die je moet maken in je geest, het anders leren kijken naar jezelf. Jezelf en je lichaam niet afstraffen op wat jij niet goed vindt aan jezelf, maar juist accepteren en waarderen wie je bent, en hier de schoonheid van inzien.

Wat wil jij van jezelf terug zien in portretfoto's maar ben je tot nu toe te bang voor om te laten zien?

Je bent het waard

WAAROM HET PUUR PORTRET?

Iedere vrouw verdient het om een mooi portret van zichzelf te hebben. Om naar zichzelf op te kijken en zich trots te voelen. Maar niet alleen het eindresultaat geldt, het proces naar een foto toe is van groot belang: je kiest bewust voor jezelf door op de foto te gaan, je denkt na over wie je bent en hoe je over wilt komen op de foto. Er wordt naar je geluisterd, je wordt gezien en oprecht vastgelegd.

De groei die daarbij komt kijken, van cameraschuw naar open breken voor de camera. De groei van het zelfvertrouwen, dat is enorm krachtig.

Laat het eindresultaat een herinnering zijn aan dit nieuw hervonden zelfvertrouwen.

Jij bent van waarde, precies zoals je nu bent.

PUUR PORTRET FOTOSESSIE

Werkwijze

 • /01
  KENNISMAKING
 • /02
  VOORBEREIDING
 • /03
  FOTOSESSIE
 • /04
  ONTHULLINGSESSIE

Je hebt interesse getoond in een fotosessie bij Traits Studio, via mail of de telefoon. Mogelijk heb je vragen, die beantwoord ik uiteraard graag voor je.

Wanneer je eenmaal de knoop hebt doorgehakt planning we een telefonische kennismaking in.

Tijdens deze kennismaking kom ik graag zoveel mogelijk te weten over jou; wie ben je, wat doe je, waarom wil je deze fotosessie doen, wat voor foto's vind jij mooi, hoe wil je zelf overkomen op de foto, waar ga je de foto's voor gebruiken? Dat soort vragen!

Voorafgaand aan de fotosessie geef ik jou tips over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de fotosessie.

Denk bijvoorbeeld aan wat voor kleding en bijpassende lingerie je moet meenemen, en of je hier complete setjes van kunt maken. Gelukkig hoef je niet over je haren en make-up na te denken. Maar vergeet de persoonlijke verzorging niet. Moet je nog naar de kapper, een gezichtsbehandeling laten doen, manicure nemen? Mijn aanrader: plan de avond van te voren wat me-time in en ga op tijd slapen.

Geen stress, ik heb het allemaal voor je opgeschreven en uitgewerkt in een checklist.

De dag is aangebroken... de dag van jouw Puur Portret! Neem al je spullen mee zoals je hebt voorbereidt en kom met een fris gezicht mijn kant op. Zoals afgesproken heb je geen make up op je gezicht en heb je niets bijzonders aan je haren gedaan behalve de dagelijkse verzorging. Dit geldt ook voor je huidverzorging.


Eenmaal bij mij aangekomen ontvang je een lekkere kop thee of koffie. We praten over waarom het voor jou belangrijk is om deze sessie te doen. Wat heb jij nodig van jezelf te horen om je gesterkt en zelfverzekerder te voelen? Hoe kun jij met een liefdevolle blik naar jezelf gaan kijken? Dit vatten we samen in een krachtige positieve affirmatie die resoneert met jou.

Daarna is het tijd om voor mijn camera te gaan staan. In het begin meestal nog wat onwennig, maar ik zal er voor zorgen dat jij je snel op je gemak voelt. Ik begeleid je in het poseren en we wisselen 1 keer van outfit en daarbij ook de setting (achtergrond en licht).

Tussen alle excitement door kun je genieten van lichte hapjes en drinken. Eenmaal klaar met het fotograferen gaan we nog even rustig zitten, pakken nog een kop thee en bespreken na hoe je het vond.

Na 2 weken kun je de portretten komen bekijken, er wordt een selectie van zeker 15 foto's aan je gepresenteerd.

Je bent vrij om af te nemen wat je wilt, sommige mensen besteden € 300 en een ander € 2000. Dat is geheel aan jou.

Wanneer je een zilver of goud pakket hebt gekozen bij het boeken van jouw fotosessie, ontvang je respectievelijk 10 of 15 foto's. Deze komen in een prachtige, handgemaakte bewaarbox uit Italïe. Inclusief USB waar de bijbehorende digitale bestanden van hoge kwaliteit op staan.

Je kunt ook Muurkunst bestellen, waarbij ik al het werk van inlijsten voor je uit handen neem. Ik heb een schitterende selectie aan houten lijst die ik graag aan je laat zien.

Zie ook de pagina 'producten en prijzen' voor alle informatie.

— LOCATIE
De fotosessie vindt plaats in Geertruidenberg, Noord Brabant (omgeving Breda). Voor een fotosessie op locatie kan er op verzoek over de mogelijkheden worden gesproken.
— DUUR
Inclusief het bepalen van de positieve affirmatie en het fotograferen neemt het zo'n 2 uur in beslag. Plus nog een afspraak voor de onthullingsessie op een later moment.
— PRIJS
De prijs voor een Puur Portret fotosessie is € 147. Voor meer informatie over wat er inclusief deze prijs is en om pakketten te bekijken, bekijk de Producten & Prijzen pagina.
De zogenaamde "imperfecties" vind ik zo mooi bij anderen, maar waarom daar zelf dan zo onzeker over zijn?
"Onzekerheid komt en gaat.. ik mocht een puur portret van mezelf laten maken. Toen ik de eerdere foto's hiervan zag, zag ik zulke mooie vrouwen voorbij komen. Vooral de zogenaamde "imperfecties" vind ik zo mooi maar waarom daar zelf dan zo onzeker over zijn? Ik heb de gelegenheid gehad om mezelf juist op deze pure manier door een zeer kundige, begripvolle en fijne fotografe vast te laten leggen. De volledige reis eromheen alleen al is absoluut de moeite waard!" - Petronie
Total: