Omarmen - Waarderen - Liefhebben
Jouw portret als zelfvertrouwen booster

Een liefdevolle blik op jezelf.

Geen make up, haarstyling en retouchering. Leer jezelf echt te omarmen en waarderen zoals je bent. Flaws and all.

Als je moeite hebt om je eigen schoonheid in te zien gaan we daar nu verandering in brengen. Deze fotosessie draait om jou, niks om je achter te verschuilen. Laat jezelf écht zien.

Je bent welkom in mijn thuis studio voor een fotosessie dat draait om zelfacceptatie en het doorbreken van ongegronde, negatieve overtuigingen.

Door middel van een open gesprek en portretfoto’s gaan we negatieve overtuigingen over jezelf om zetten naar positieve gedachten.

Het is een omslag die je moet maken in je geest, het anders leren kijken naar jezelf. Jezelf en je lichaam niet afstraffen op wat jij niet goed vindt aan jezelf, maar juist accepteren en waarderen wie je bent, en hier de schoonheid van inzien.

Wat wil jij van jezelf terug zien in portretfoto’s maar ben je tot nu toe te bang voor om te laten zien?

004 Naturel_Dominique 002 B&W kl

Waarom het puur portret?

Iedere vrouw verdient het om een mooi portret van zichzelf te hebben. Om naar zichzelf op te kijken en zich trots te voelen. Maar niet alleen het eindresultaat geldt, het proces naar een foto toe is van groot belang: je kiest bewust voor jezelf door op de foto te gaan, je denkt na over wie je bent en hoe je over wilt komen op de foto. Er wordt naar je geluisterd, je wordt gezien en oprecht vastgelegd.

De groei die daarbij komt kijken, van cameraschuw naar open breken voor de camera. De groei van het zelfvertrouwen, dat is enorm krachtig.

Laat het eindresultaat een herinnering zijn aan dit nieuw hervonden zelfvertrouwen.

Jij bent van waarde, precies zoals je nu bent.

Traits Studio - Puur Portret - Danique van Zandwijk 023 klein

Werkwijze Puur Portret fotosessie

♡1.

Kennismaking:

Je hebt interesse getoond in een fotosessie bij Traits Studio, via mail of de telefoon. Mogelijk heb je vragen, die beantwoord ik uiteraard graag voor je.

Wanneer je eenmaal de knoop hebt doorgehakt planning we een telefonische kennismaking in.

Tijdens deze kennismaking kom ik graag zoveel mogelijk te weten over jou; wie ben je, wat doe je, waarom wil je deze fotosessie doen, wat voor foto’s vindt jij mooi, hoe wil je zelf overkomen op de foto, waar ga je de foto’s voor gebruiken? Dat soort vragen!

♡2.

Voorbereiding:

Voorafgaand aan de fotosessie geef ik jou tips over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de fotosessie.

Denk bijvoorbeeld aan wat voor kleding en bijpassende lingerie je moet meenemen, en of je hier complete setjes van kunt maken. Gelukkig hoef je niet over je haren en make-up na te denken. Maar vergeet de persoonlijke verzorging niet. Moet je nog naar de kapper, een gezichtsbehandeling laten doen, manicure nemen? Mijn aanrader: plan de avond van te voren wat me-time in en ga op tijd slapen.

Geen stress, ik heb het allemaal voor je opgeschreven en uitgewerkt in een checklist.

♡3.

Fotosessie:

De dag is aangebroken… de dag van jouw Puur Portret inclusief fotocoaching! Neem al je spullen mee zoals je hebt voorbereidt en kom met een fris gezicht mijn kant op. Zoals afgesproken heb je geen make up op je gezicht en heb je niets bijzonders aan je haren gedaan behalve de dagelijkse verzorging. Dit geldt ook voor je huidverzorging.

Eenmaal bij mij aangekomen ontvang je een lekkere kop thee of koffie. We beginnen met een coaching gesprek: We praten over waarom het voor jou belangrijk is om deze sessie te doen. Wat heb jij nodig van jezelf te horen om je gesterkt en zelfverzekerder te voelen? Hoe kun jij met een liefdevolle blik naar jezelf gaan kijken? Dit doen we aan de hand van een ‘before’ foto en woorden die jouw karakter en jouw gevoel omschrijven.

Daarna is het tijd om voor mijn camera te gaan staan. In het begin meestal nog wat onwennig, maar ik zal er voor zorgen dat jij je snel op je gemak voelt. Ik begeleid je in het poseren en we wisselen 1 keer van outfit en daarbij ook de setting (achtergrond en licht).

Tussen alle excitement door kun je genieten van lichte hapjes en drinken. Eenmaal klaar met het fotograferen gaan we nog even rustig zitten, pakken nog een kop thee en bespreken na hoe je het vond.

♡4.

Onthulling:

Na 1 week kun je de portretten via een zoomsessie bekijken, er wordt een selectie van zeker 15 foto’s aan je gepresenteerd. Middels fotocoaching bespreken we de foto’s en kies je welke foto’s het beste bij jou passen en jou het meeste dienen.
Je bent vrij om af te nemen wat je wilt, sommige mensen besteden € 300 en een ander € 2000. Dat is geheel aan jou.

Je ontvangt 3 foto’s digitaal. Je kunt extra foto’s digitaal afnemen voor € 50 per stuk, wanneer gewenst kan ik deze professioneel voor je afdrukken en inlijsten. Ik heb een schitterende selectie aan houten lijst die ik graag aan je laat zien. Foto’s inlijsten kan al vanaf € 250,00.

Puur Portret € 397

— INCLUSIEF
• Fotoshoot inclusief fotocoaching
• 3 foto’s digitaal
• Voorbereidingstips
• Kledingadvies
• Begeleiding in het poseren
• 1 kledingwissel
• Lichte hapjes en drinken
• Digitale onthullingsessie via zoom
— LOCATIE
De fotosessie vindt plaats in Geertruidenberg, Noord Brabant (omgeving Breda). Voor een fotosessie op locatie kan er op verzoek over de mogelijkheden worden gesproken.
— DUUR
De fotosessie inclusief kennismaking met een kopje thee of koffie duurt zo'n 2 uur. Plus nog een afspraak voor de digitale onthullingsessie via zoom van ongeveer 1 uur op een later moment.
— PRIJS
De prijs voor een Puur Portret fotosessie is € 397. Je ontvangt 3 foto's digitaal. Je bent vrij om extra foto's af te nemen tijdens de onthullingsessie.
— UIT TE BREIDEN MET
• Fotoshoot tijd € 100,00 per uur
• Visagie (in combinatie met fotoshoot tijd) € 150,00
• Coaching tijd: € 75,00 per uur
• Extra foto's afnemen € 50,00 per foto (digitaal)
De zogenaamde "imperfecties" vind ik zo mooi bij anderen, maar waarom daar zelf dan zo onzeker over zijn?
"Onzekerheid komt en gaat.. ik mocht een puur portret van mezelf laten maken. Toen ik de eerdere foto's hiervan zag, zag ik zulke mooie vrouwen voorbij komen. Vooral de zogenaamde "imperfecties" vind ik zo mooi maar waarom daar zelf dan zo onzeker over zijn? Ik heb de gelegenheid gehad om mezelf juist op deze pure manier door een zeer kundige, begripvolle en fijne fotografe vast te laten leggen. De volledige reis eromheen alleen al is absoluut de moeite waard!" - Petronie

Puur Portret zonder coaching?
Reserveer jouw plekje tijdens een
van de speciaal georganiseerde Karakter dagen!

Danique Puur Portret
Syren Puur Portret
Dominique Puur Portret
Caya Puur Portret
Nikee Puur Portret
Petronie Puur Portret
Thess Puur Portret
Majlis Puur Portret
Scroll
Scroll

Jouw portretfoto gaat je meer zelfvertrouwen geven.

Neem contact met mij op

Is het nu jouw moment of wil je extra informatie ontvangen?
Vul onderstaand contactformulier in of bel mij direct: 06-27139843

Zelfportret klein004

Total: