You are a work of ART

Om jou beter te leren kennen en jouw wensen voor je portretsessie te weten te komen plan ik graag een kennismakingsgesprek in. Het liefst in persoon bij jou of mij thuis of een andere plek waar we op ons gemak kunnen zitten. Tijdens dit gesprek gaan we over al jouw wensen: hoe je graag gefotografeerd wilt worden, alleen of samen met iemand anders, met welk idee erachter en hoe het eruit moet komen te zien. Ik zal je inlichten over mijn manier van werken en welke services en producten ik jou te bieden heb. Ben je ervan overtuigd dat je graag bij mij een portretsessie wilt boeken dan plannen we direct een datum voor jouw droomshoot.

 

Tijdens ons gesprek zal ik aan de hand van jouw ideeën je inlichten over welke kleding goed zal staan om het beste eindresultaat te behalen. Gedurende de portretsessie zullen er namelijk meerdere momenten zijn om van kleding en accessoires te wisselen. Nadat we het gesprek hebben gehad en er een datum is gepland, stuur ik je een pdf met tips om je goed voor te bereiden op de portretsessie.

Op de dag van de portretsessie zal er een visagiste/haarstyliste aanwezig zijn om al jouw natuurlijke schoonheid extra te benadrukken. Ik werk samen met een aantal professionele dames die erg goed zijn in hun vak. Zorg ervoor dat je een gezellige avond uit hebt gepland na de shoot, want je zult er fantastisch uitzien!

Het fotograferen duurt zo’n anderhalf uur. In deze tijd zorg ik ervoor dat je prachtig op de foto zult stralen door je te begeleiden in het poseren. Je zult je geen enkel moment ongemakkelijk voelen.
Tijdens de portretsessie wissel je een aantal keer van outfit waarna je ook in een nieuwe set terecht komt, zodat je aan het eind zoveel mogelijk verschillende portretten hebt om uit te kiezen. Ook geef ik je tips om voortaan altijd goed op de foto te staan, die je in je achterhoofd kunt houden voor wanneer iemand onverwacht wat snelle snapshots met zijn telefoon wilt maken.

Ik nodig je een week na de fotosessie bij mij uit om de portretten in levende lijve voor het eerst te zien. Je kiest de Wall Art die bij de basisafname zit inbegrepen en bepaald welke producten je nog meer graag mee naar huis wilt nemen. Je bent nergens toe verplicht
en kiest alleen dat uit wat jij het allermooist vindt.

De basisafname is € 495, dat is inclusief deze gehele luxe service waar je zojuist over hebt gelezen
plus 1 Wall Art naar keuze van 20×30.
Fine Art Prints starten vanaf € 50 en Wall Art vanaf € 205.
Wil je meer portretten zien van vrouwen die jou voor zijn gegaan en de complete prijslijst bekijken?
Download de brochure voor alle informatie.