De Studio

Bredaseweg 50, Rijsbergen

Deze veelzijdige ruimte van 60m² ligt gelegen op een prachtige locatie net buiten Breda.

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd door het vele licht dat door de hoge ramen binnen straalt en het groene bos als uitzicht.

De studio biedt ruimte om rustig te werken aan een tafel of een workshop te geven voor maximaal 6 personen. Ga in gesprek met je coachee op een van de vele comfy stoelen. Lunch lekker buiten aan de picknicktafel. Daarnaast is er een kleedkamer en hangen er verschillende achtergrondrollen om te gebruiken tijdens fotoshoots*.

Koffie en thee (in de coffee corner met een bonte verzameling aan mokken) is onbeperkt.

De tuin is vrij te gebruiken en kijk er niet gek van op als je plots oog in oog staat met een ree. Ik zie ze hier wekelijks!

Op korte loopafstand ligt Krabbebossen gelegen, een klein bos met beschermd natuurgebied voor de reeën. Op 5 minuten rijafstand ligt het Mastbos.

 

Verhuur

Huur de studio als locatie voor je coachgesprekken, workshops, branding- of portretshoots en video- of podcastopnames.

Er is een tv aanwezig voor presentaties & een box voor muziek. Onbeperkt koffie en thee. Vrij gebruik van de tuin en kleedkamer. 

In de lente en zomer is er meer dan voldoende daglicht om te fotograferen. Wens je meer licht (flitslampen) en/of wil je gebruik maken van de achtergrondrollen dan kan dit tegen een meerprijs van € 30 per boeking. 

Er is geen wifi*, wel menselijke connectie.

*Maak van je telefoon een mobiele hotspot en je kunt alsnog lekker online werken.

Tarieven

2 uur  € 125
4 uur  € 200
8 uur  € 400

Prijzen zijn excl. btw.
Tijden in overleg.
In het weekend geldt een toeslag van € 75.
Gebruik van flitslampen & achtergrondrollen voor € 30 per boeking.

Locatie

Bredaseweg 50,
4891 SJ Rijsbergen

Uitsluitend te bezoeken op afspraak.
(Geen postadres)

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein. Ook met het ov kun je de studio goed bezoeken; Bus 115 stopt direct voor het terrein en brengt je in 20 minuten naar station Breda.

De omgeving

Voor de natuurliefhebber

De studio bevindt zich in Rijsbergen, een dorp tussen het groen vlakbij Breda.

Op korte loopafstand ligt Krabbebosschen gelegen, een bosrijk landgoed waar je heerlijk doorheen kunt struinen om je hoofd even leeg te maken.

Op 5 minuten rijafstand ligt het grootste bos van Breda; het Mastbos. Het biedt diverse natuur, van vennen en naaldbossen tot heide. Perfect voor wandelcoaching of fotoshoots/foto workshops. 

 

Boek direct